Wie

Techworks is een allround erkend installatiebedrijf op verschilende vakgebieden. Wij zijn ingeschreven in het register van de stichting erkende installatie bedrijven (SEI) en zijn lid van Uneto-Vni.
Techworks is opgericht in 2001, eigenaar Paul Lintjens heeft inmiddels 20 jaar ervaring als installateur en projectleider.

Plumbing

Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van gas-, water-, en sanitairtechnische installaties. Er wordt gewerkt volgens de geldende voorschriften en met moderne materialen en machines. Gas -en watertechnische installaties worden meer en meer aangelegd met kunststof leidingsystemen dit resulteerd in gunstige materiaal arbeidskosten verhouding.

Cooling

Het aanleggen van verschillende soorten koelsystemen. Veelal betreft het hier een splitunit- systeem, een koelsysteem met een binnenunit en een buitenunit . De buitenunit veelal te plaatsen aan buitengevel of op het dak wordt voorzien van een afvoer voor condenswater en elektrische aansluitingen. Aangezien Techworks niet in het bezit is van een Stek erkenning zal de inbedrijfstelling van de unit door de fabrikant gebeuren, hier zijn goede afspraken voor gemaakt.

Heating

Het aanleggen en/of uitbreiden van centrale verwarmings installaties. Veelal plaatsen wij Intergas cv ketels gezien onze goede ervaring met product en service. Ook bij de aanleg van cv-systemen maken wij gebruik van kunststof leidingsystemen.
Bij de aanleg van een cv installatie behoort ook de aanleg van rookgasafvoer en luchttoevoer, zeker dit verdient speciale aandacht gezien het feit dat uitmonding van rookgassen veel beperkingen kent.
Tot op heden hebben wij altijd een passende oplossing kunnen realiseren, bij twijfel wordt een situatieschets overlegd aan de fabrikant die hier al of niet zijn goedkeur op geeft.

Roofing

Alle voorkomende dakwerkzaamheden, lood- en zinkwerk in vele verschijningsvormen. Het aanbrengen van nieuwe en bestaande bitumineuze dakbedekkingen.